sve za pobjedu

Izazovnim fotografijama u bikiniju Lidija Bačić poziva na glasanje

24.05.2017 u 12:43

Bionic
Reading

U Splitu će se ove godine, po prvi puta održati dodjela glazbene nagrade publike za hit godine pod nazivom Cesarica, a među nominiranima našla se i Lidija Bačić sa svojom pjesmom 'Nezamjenjiva'. Kako bi dobila čim više glasova, Lidija Bačić je obožavatelje odlučila pozvati na glasanje svojim fotografijama u kupaćim kostimima, a je li u tome i uspjela, znat će se 7. srpnja

Hrvatski glazbenici, nakon Porina, dobili su još jednu nagradu koju će poželjeti imati u svojim rukama. Riječ je o Cesarici, hrvatskoj glazbenoj nagradi publike za hit godine, gdje o pobjedniku odlučuju isključivo glasovi slušatelja.

CRNO #Nezamjenjiva

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Upravo sami glazbenici često ističu kako im je upravo najvažnije kako ih prima i doživljava publika, a ne struka, stoga ne čudi da svi žele ovu nagradu u svojim rukama.

BIJELO #Nezamjenjiva

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Među nominiranima se našla i splitska pjevačica Lidija Bačić, koja je nominirana s pjesmom 'Nezamjenjiva'. Kako bi dobila čim više glasova, Lidija je odlučila svoje obožavatelje 'počastiti' fotografijama u kupaćim kostimima, u crnoj i bijeloj varijanti.

Hoće li Lidija i osvojiti nagradu Cesarica, doznat će se 7. srpnja.

I Love you #HvalaZa1M #GlupachoMoja

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)