PEDALIRANJE PO ŠOLTI

Iz dresa u bicke: Vedran Ćorluka našao novu zanimaciju

01.08.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Nakon tri mjeseca, koliko je zbog teške ozljede noge proveo van nogometnih terena, Vedran Ćorluka se polako vraća u top formu. A za to su zaslužni i mnogobrojni naporni treninzi, kako bi čim prije mogao biti onaj stari. Poznati je nogometaš sve iznenadio objavivši na svom Instagramu fotografiju kako biciklira po Šolti, odjeven u biciklističke hlačice i s kacigom na glavi

Zbog teške ozljede noge podvrgnut je operaciji, a oporavak je trajao čak tri mjeseca. Vedran Ćorluka sada se napokon vraća u 'normalu', a naporni treninzi dio su njegove svakodnevice.

Nakon što je većinu ljeta proveo u Hrvatskoj, a potom i otputovao sa svojom djevojkom Frankom Batelić, s kojom je nedavno proslavio i petu godišnjicu veze, u Grčku, Ćorluka se uputio u Moskvu, gdje igra za tamošnji klub Lokomotivu.

Novom objavom na svom Instagram profilu sve je iznenadio, jer se ponovno vratio u Hrvatsku, ali i zbog neobičnog stajlinga. Naime, Ćorluka je otputovao na Šoltu, gdje dane provodi biciklirajući po otoku, i tako privremeno iz nogometnog dresa uskočio u biciklističke hlačice i na glavu stavio kacigu.