Silno se trudi

Ivanka Trump na sve načine pokušava dobiti pozivnicu za kraljevsko vjenčanje

20.12.2017 u 12:50

Bionic
Reading

Iako su se zaručili krajem studenog, kći američkog predsjednika odlučila je princu Harryju i Meghan Markle čestitati tek petnaestak dana kasnije putem Twittera. Njezina je objava dirljiva, a mnogi su zaključili kako se time želi umiliti paru da bi dobila pozivnicu za njihovo svibanjsko vjenčanje

Vjerojatno svatko imalo utjecajniji na svijetu na neki način priželjkuje da se njegovo ime nađe na popisu uzvanika za kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle 19. svibnja 2018. godine. Stoga ne čudi da se tom pozivu nada i kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump.

Iako su službene zaruke para objavljene krajem studenog, ona je tek petnaestak dana kasnije odlučila im javno čestitati na tome putem svog službenog profila na Twitteru.

'Želim Meghan i princu Harryju zajednički život prepun ljubavi, smijeha i sreće. Vjerujem da će kao par napraviti nevjerojatne stvari, kako individualno tako i u zajednici. Čestitam!'

Njezin tweet odmah je primijećen, a mnogi su istaknuli kako je to zapravo njezin način da dobije pozivnicu za kraljevsko vjenčanje u Londonu.

  • +15
Ivanka Trump Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

Za razliku od Ivanke, koja bi se voljela zbližiti s kraljevskom obitelji, njezinu ocu Donaldu Trumpu, koji uskoro kreće na službeni put u Veliku Britaniju, to ne pada na pamet. Kako su objavili neki mediji, Trump je rekao britanskoj premijerki Theresi May kako će u idućoj godini zasigurno posjetiti Veliku Britaniju, no da posjet neće uključivati susret s kraljicom.