uživaju daleko od hrvatske

Ivaniševići su opet na putovanju, a pažnju je ovoga puta ukrao maleni Oliver

12.04.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Nives Ivanišević je u veljači s obitelji boravila na Maldivima, a sada je otkrila da su ponovno otputovali na novu, lijepu destinaciju. Na fotografijama koje je radijska voditeljica pokazala pratiteljima, svi su najviše komentirali malenog Olivera

'U posljednje vrijeme', napisala je supruga Gorana Ivaniševića uz više fotografija s novog putovanja na kojima dominira preslatki trogodišnjak. Koplimenti pljušte, a svi komentiraju samo mališana.

'Duša moja najslađa', 'A vidi ga, šarmer najslađi', 'Ljubav moja najslađa', 'Mali princ', 'Najljepši dječak', 'Presladak je, sve naj nasljedio od simpatičnih i zgodnih roditelja', oduševljene su prijateljice i pratiteljice Nives Ivanišević koja je prije koji dan otkrila da se nalaze u Monaku.

Inače, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a roditelji sina Olivera postali su u rujnu 2018. Vjenčali su se nakon godinu dana veze, što je prvi brak za voditeljicu, ali drugi za tenisača koji je bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Goran s Tatjanom ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

  • +5
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL