javila se iz Jordana

Ivana Paradžiković taknula srca mnogih u do sad najintimnijoj objavi: 'Sjećam se i trenutaka kada za kruh prevrćemo vaze da nije neka lipa ostala možda slučajno'

28.06.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Televizijska urednica i voditeljica otputovala je na destinaciju o kojoj je maštala još kao djevojčica. Ganuta emocijama i tamo viđenim prizorima i doživljajima s fanovima Ivana Paradžiković je podijelila priču iz svoje prošlosti koja nikog neće ostaviti ravnodušnim

'Bila sam sedmi razred kada mi je, maloj neprilagođenoj izbjeglici, profesorica zemljopisa poklonila paketić pijeska iz pustinje. Najdragocjenija je to bila stvar koju sam posjedovala. Živjeli smo u iznajmljenoj garsonjeri u Kutini. Nas pet plus pekinezer, hrčak, ribice, papagaj Pero. 'Gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna', govorila bi mama i doista. Imali smo sve: bili smo živi, imali smo jedni druge, ali nismo imali para', piše Ivana Paradžiković na Instagramu i nastavlja:

'Ispod madraca da ne propadnemo kada ga razvučemo stavljali bi daske koje je tata ispilio od nekih vrata sa smetlišta. Navečer fotelju dizali na ormar da možemo otvoriti kauč koji bi onda blokirao frižider, pa tko je jeo, jeo je... Nema više do ujutro. Sjećam se i trenutaka kada za kruh prevrćemo vaze da nije neka lipa ostala mozda slučajno. Otići u pustinju bila je moja djetinja maštarija. Ovo je taj trenutak. Čista sreća', opisala je i svojom objavom dotaknula srca mnogih pratitelja.

Dan ranije se javila, nakon nekoliko dana ne oglašavanja na Instagramu, što je mnoge zabrinulo. 'Zatrpali ste mi inbox zabrinutim pozivima i porukama. Frku mi složili jer ste zvali i mamu Vesnu. A mama Vesna paničarka ionako misli da sam… Pa blago rečeno nepredvidljiva. Zamišljala je da su me oteli teroristi i što ti ja znam, svi oni najcrnji scenariji koji mamama prođu kroz glavu kad se ne javiš na prvi poziv. A ja zamisli, offline danima', napisala je uz fotografiju iz pustinje, otkrivši tako zašto se 'isključila iz virtualnog svijeta'.

'Živa sam. Zapravo nikad življa! Jedva vam čekam sve ispričati', zagonetno je najavila.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL