MILJENICA MALIH EKRANA

Ivana Paradžiković se javila s mjesta na kojem trenutno uživa

02.05.2022 u 12:01

Bionic
Reading

Televizijska novinarka, urednica i voditeljica, nekadašnje zaštitno lice emisije 'Provjereno', sredinom ožujka nestala je s Instagrama gdje je bila izrazito aktivna te je sa svojim pratiteljima dijelila različite zgode. Nedavno se vratila, ali s novog profila (budući da je stari hakiran) i sad je pratiteljima pokazala kako provodi vikend

'Grod je lijep...i već sada...krcat turistima! Jučer uplovila tri kruzera. Sve je po starom', obavijestila je sve Ivana Paradžiković uz fotografije na kojima uživa u sunčanom Dubrovniku. Pratitelji nisu ostali ravnodušni na objavu popularne voditeljice pa su ju zasuli komentarima.

Autorica emisije 'Lice pravde' na Una TV-u u siječnju ove godine otkrila je da postaje profesorica na fakultetu, točnije na Sveučilištu u Dubrovniku. Ondje radi kao vanjska suradnica na Odjelu za komunikologiju; na preddiplomskom studiju Mediji i kultura društva na kojem sudjeluje u izvedbi kolegija Istraživačko novinarstvo. Počela je raditi sredinom veljače, a tamo odlazi svaki drugi vikend.

Ona i emisija 'Provjereno' postali su sinonim za istraživačko novinarstvo pa nije uopće upitno da će svoje znanje i iskustvo prenijeti i na generacije koje će to tek postati.

'Dobar dan, ja sam Ivana Paradžiković!'. 'Znamo' - jednoglasno su studenti druge godine Medija i kulture društva pozdravili svoju novu nastavnicu, vanjsku suradnicu na Odjelu za komunikologiju. Želimo joj puno uspjeha u radu sa studentima i veselimo se što je dio UNIDU tima!', na Facebooku su napisali sredinom veljače studenti uz fotografiju iz učionice.

  • +2
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX