lijepa uspomena

Ivana Paradžiković fotografijom iz prošlosti emotivnom posvetom oprostila se od prijatelja: 'Kakva sretna djeca smo bili'

09.06.2022 u 13:42

Bionic
Reading

Televizijska novinarka i voditeljica podijelila je s pratiteljima na Instagramu tužnu vijest koja ju je zadesila. Dirljivim riječima izrazila je svoju tugu i pozdravila se s prijateljem iz njezinih kasnih tinejdžerskih godina

'O kako nam je dobro bilo. Tvoja Škoda fabia i nas desetero koji želimo na party u Primošten. Jaguar svira dok se u zoru kupamo u moru. Spavanje na plaži. Tulumi u Vlaskoj. Tvoja nasmijana faca. Uvijek nasmijana', piše Ivana Paradžiković i u nastavku objave se prisjeća:

'Kakva sretna djeca smo bili. Nestvarna je vijest da tebe više nema. Dino prijatelju, počivaj u miru. Tvoja obitelj s ponosom neka nosi uspomenu na tebe. Odgojili su dobrog čovjeka', poručila je popularna novinarka koja trenutno vodi emisiju 'Lice pravde' na televiziji Una.

Sredinom ožujka je nestala s Instagrama jer joj je profil bio hakiran, a sada je aktivnija nego ikada. Podsjetimo, u siječnju ove godine otkrila je da postaje profesorica na fakultetu, točnije na Sveučilištu u Dubrovniku. Ondje radi kao vanjska suradnica na Odjelu za komunikologiju; na preddiplomskom studiju Mediji i kultura društva na kojem sudjeluje u izvedbi kolegija Istraživačko novinarstvo. Počela je raditi sredinom veljače, a tamo odlazi svaki drugi vikend.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL