nova avantura

Ivana Paradžiković: 'Je li me strah? Jest'

13.06.2024 u 18:31

Bionic
Reading

Otkad se dogodila jedna od najvećih promjena u njezinom životu, točnije otkad je napustila Novu TV i kamere, sve češće dijeli prizore i misli iz osobnog života. Televizijska novinarka i bivša urednica emisije 'Provjereno' u zadnje vrijeme najviše opisuje i pokazuje svoja iskustva s planinarenja

Koliko se promijenio njezin način života najbolje otkriva njen profil na društvenim mrežama. Ivana Paradžiković već neko vrijeme posebno gušta u raznim planinarskim avanturama, a s pratiteljima nerijetko dijeli detalje svojih pustolovina u prirodi.

Oni koji je prate mogli su svjedočiti kako je bježala od divljih svinja, tresla se od hladnoće i penjala po snijegu, silazila s planina potpuno krvava, sudjelovala je u usponu na Bijele i Samarske stijene... 'Je li me strah? Jest. Odustanem li zbog toga? Ne. Svakog puta odem korak dalje. To vam se zove izlazak iz zone komfora', poručila je u jednoj od posljednjih objava.

'Ako si prije živjela na rubu, što je onda ovo?', 'Sad se već bojim za tebe', 'It’s official najhrabrija si', 'Od posebnih ljudi, kao što si ti, svi možemo puno naučiti (ako želimo, naravno)!', poručili su joj tom prigodom neki od pratitelja.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Inače, planinarenje je jedna od aktivnosti koje je Ivana zavoljela otkad je spoznala da prolazi zahtjevno hormonalno i emotivno razdoblje. 'Perimenopauza. Kao da si ni tu ni tamo. Ali, ako osvjestiš što ti se događa, kroz što prolaziš, stres i neugodnost možeš smanjiti na prihvatljivu razinu', opisala je Ivana ranije na Instagramu dodajući da joj jako pomaže fizička aktivnost.

ljubav oko svijeta

U ovakvom je izdanju još nismo vidjeli: Ivana Paradžiković u vrlo ležernom stajlingu večer je provela na premijeri filma

Pogledaj galeriju