NOSI SE LAN

Ivana Paradžiković dobro zna što se nosi ovog ljeta: Pogledajte ovaj udoban i chic komplet

29.06.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Novinarka i urednica Ivana Paradžiković prošetala je užarenim Zagrebom u idealnoj ljetnoj kombinaciji. Lijepa brineta zna koji su ključni komadi sezone i odlično ih stilizira

Iako je pred malim ekranima uobičajeno gledamo u vrlo strogim poslovnim outfitima, Ivana Paradžiković itekako zna isfurati i casual trendi stajling. Pokazala je to prošetavši Ilicom gdje ju je ulovio poznata modna fotografkinja Ana Josipović.

Zgodna Ivana prošetala je laneni kompletić u boji koju bi tek rijetki odlučili izabrati za ljeto, a ona će nesumnjivo vladati narednim mjesecima pogotovo u jesen.

Smeđi sako i bermude uz jednostavnu bijelu majicu pokazali su se kao odlična kombinacija, a pogotovo kada ih se spari s neizostavnim Birkenstock natikačama i odličnim parom sunčanih naočala.

Niti jedna tkanina tako dobro ne utjelovljuje vruće mjesece u godini od vječnog materijala lana.

Svi koji su na vlastitoj koži iskusili nošenje odjevnih predmeta od lana znaju da je riječ o iznimno udobnoj tkanini. Prirodna vlakna dobivena od lana izuzetno su prozračna, a imaju i rashlađujući učinak na kožu, što je itekako dobrodošlo u borbi s ljetnim vrućinama.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL