IZGLED POMAŽE

Ivana Nanut služi se seksipilom za dobivanje intervjua

25.05.2010 u 17:31

Bionic
Reading

Ivana Nanut priznaje da je izgled presudan kada su u pitanju intervjui sa slavnim osobama. Stoga kaže kako joj njezin seksipil često pomaže da dođe do željenog celebrityja

Novinarka 'Red carpeta' Ivana Nanut, koja je prvi put bila u Cannesu s novcem posuđenim od kamatara, upravo se vratila s prestižnog filmskog festivala.

Imala je prilike voziti se u liftu s Beniciom Del Torom, intervjuirati Paris Hilton, Naomi Watts i Evu Herzigovu, no nije sve bilo tako glatko na početku karijere.

Nakon što je posuđeni novac od kamatara jedva vratila, Ivana je sa sestrom Jasnom počela tražiti sponzore te su postale prve hrvatske novinarke koje su izvještavale s festivala poput Sundancea Tribece, Venecije, Berlina, CineVegasa, Palm Springsa i drugih.

Danas je Ivana gotovo neizostavna novinarka na svim važnijim filmskim festivalima s kojih gotovo uvijek donese neku sočnu priču, a što se događa u svijetu showbiza kada se ugase kamere, otkrila je u razgovoru za Extru

Tako ju je glumac Viggo Mortensen poljubio nakon intervjua, a što je bilo nakon toga, nije željela otkriti. Također je otkrila i kako je ostala ukočena kada je ugledala Keanu Reevesa

Atraktivan izgled će ti otvoriti vrata

'Tijekom razgovora s Keanu Reevesom imala sam pripremljena tri pitanja, a on stoji i čeka četvrto. Ja od njegove pojave ostanem u blokadi. Gledamo se tako mi još deset dugih sekundi i onda mu kažem 'hvala vam'', govori Ivana koja priznaje da joj vlastiti seksipil pomaže u tome da lakše dođe do intervjua.

'Atraktivan izgled će ti prije otvoriti vrata od pameti, ali pamet će te zadržati tamo gdje si ušao', priča Ivana koja savjetuje novinarima da se što bolje odijevaju kada odlaze na važne evente.

'Još uvijek me zbog Cannesa bole žuljevi i rane od cipela na petu. No što si bolje dotjeran, bolje ćeš proći. Obožavam kupovati u Americi, jer je tamo sve dvostruko jeftinije', priča Ivana.

Nakon brojnih putovanja i smiješnih, ironičnih i tragičnih situacija na raznim festivalima, Ivana sa sestrom priprema knjigu koja će biti 'obojana woodyallenovskim humorom' i popraćena fotografijama.