Blista od sreće

Ivana Mišerić uživa i odmara na posebnom mjestu, a pratitelji joj poručuju: 'Uvijek živiš punim plućima, zakon si'

10.01.2023 u 17:00

Bionic
Reading

Siječanj je obično mjesec kad društvene mreže preplave slike mondenih skijališta.Većina poznatih je vjerna snijegom prekrivenim destinacijama, dok neki za odmor odabiru toplije krajeve. Naša najpopularnija radijska voditeljica uživa u njoj omiljenom kraju u najboljem društvu

'Može s jaknom i bez. Južina je', kratko je opisala Ivana Mišerić najnovije fotografije na kojima pozira sretna i zadovoljna kraj mora. Predah od poslovnih obaveza potražila je u Istri, a vidi se kako gušta sa svojim dragim, Draženom Kovačevićem i njezinom neodoljivom ljubimicom, samojedom Fridom.

Sudeći po Instagramu, veseli trio uživao je na friškom morskom zraku u Umagu. Uvijek u besprijekornom outfitu lijepa voditeljica i ovog puta je zablistala u (ovog puta u ružičastom 'frotirnom') izdanju koje je oduševilo mnoge pa komplimenti pljušte. Neki su joj poručili da se čuva kiše, drugi hvalili destinaciju, a jedna od poruka bila je: 'Uvijek živiš punim plućima, zakon si'.

Podsjetimo, s Draženom, 34-godišnjim IT-jevcem koji živi u Istri upoznala se na ljetovanju prije skoro tri godine. Unatoč udaljenosti od dvjestotinjak kilometara i posla zbog kojeg Ivana ne može toliko često napuštati Zagreb, zaljubljeni golupčići uspjevaju se viđati dovoljno često. Velikogoričanka je ranije izjavila da smatra kako daljina nije problem ako je u pitanju prava ljubav.

  • +2
Ivana Mišerić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX