GRIPA HARA I DALJE

Ivana Mišerić se razboljela, a poznati joj dijele savjete i utjehu

18.03.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Prehlade i gripe vladaju, a Ivana Mišerić svoje je pratitelje obavijestila da je i ona bolesna. Javila se iz svog doma i pokazala kako se naoružala u borbi s temperaturom i začepljenim nosom

'Gripa. Zvuči i djeluje. Samo ime govori o njoj. Gripa', kratko je Ivana Mišerić opisala fotografiju na kojoj se vidi hrpa lijekova s kojima se opremila.

'Svi smo se razboljeli i sad paranoiramo doma jel ovo jel ono. Nas nije gripa čopila fala svemiru. Brz oporavak ti želim', poručila joj je Ella Dvornik. 'Čuvaj se i brzo oporavi', poželjela joj je Mirela Priselac Remi, pjevačica grupe Elemental.

Glumica Ana Herceg komentirala je pak: 'Nije gripa kod mene, ali neka žestoka prehlada. Take care'. Zgodna radisjka voditeljica nedavno je s dečkom Sandrom Murom, koji je također s njom bolovao od gripe, bila na odmoru u zimskim krajevima. Uz natrpani poslovni raspored, uspijevaju pronaći vrijeme samo za sebe. Uvijek kada mogu, spakiraju kovčege i otisnu se u nepoznato.

Par je u vezi već dvije godine. 'Ne znam je li tip dečka kojeg su moji roditelji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, ali mislim da bi moj tata, da je tu, bio jako sretan zbog mene jer sam sretna i mirna', izjavila je Ivana ranije za 24sata.

View this post on Instagram

Wolverine. 🐺🤍

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on