trikovi iskusne mame

Iva Šarić otkrila kako uz malu bebu uspijeva izgledati odmorno

29.05.2021 u 23:51

Bionic
Reading

Iva Šarić prije gotovo dva mjeseca postala je mama po treći put, a lijepa voditeljica i bivša manekenka uživa u svim čarima majčinstva. Na svom Instagram profilu objavila je 'recept' kako, uz malu bebu, uspijeva izgledati odmorno

Prije nepuna dva mjeseca uoči blagdana Uskrsa 32-godišnja Iva Šarić rodila je svoje treće dijete, sinčića Adriana, kojeg je dobila u vezi s 25-godišnjim nogometašem Brunom Petkovićem.

Lijepa bivša manekenka nije sklona otkrivanju detalja iz privatnog života pa tek ponekad podijeli kakav sladak i zanimljiv detalj. Tako je ovaj put na Storyju svog Instagram profila objavila video dok se vozi u automobilu. Sa savršenom frizurom i našminkanom usnama Iva je i izgledala zanosno kao i uvijek, no ovaj put oči je sakrila iza velikih sunčanih naočala. Uz video je napisala: 'Dobre naočale + Instagram filter = naspavana ja'. Čini se kako ni Ivu nisu zaobišle slatke muke majčinstva, pa tako i ona, kao nedavno i voditeljica Anja Alavanja, muku muči s nespavanjem zbog malene bebe.

No, Iva sve trikove majčinstva zasigurno već ima u malom prstu obzirom da joj je Adrian treća beba. Naime, Ivi i Bruni dječačić je prvo zajedničko dijete, a iz braka s 40- godišnjim nogometašem Jerkom Lekom voditeljica ima sinove Carlosa i Leona.