nakon godinu dana

Razvod je konačan: Iva Šarić Leko napokon priznala da je ponovo slobodna

21.03.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Iako se o razvodu Ive i Jerka Leke pisalo još prije godinu dana, manekenka je tek sada odlučila progovoriti o raspadu braka s dugogodišnjim suprugom, s kojim ima dva sina

Nakon devet godina zajedništva manekenka Iva Šarić Leko i nogometaš Jerko Leko odlučili su otići svaki svojim putem. Potvrdila je to za magazin Story lijepa Zagrepčanka koja je privatne probleme uspješno skrivala od javnosti punih godinu dana.

Iako su djelovali kao vrlo skladan par, koji je tijekom dugogodišnje ljubavi dobio i dvojicu sinova, Carlosa i Leona, dugogodišnji supružnici su najbolje rješenje za svoje bračne probleme vidjeli u razlazu.

Sudbonosno ‘da’ tada 19-godišnja Iva i 32-godišnji Jerko izgovorili su u lipnju 2012. u crkvi Sv. Josipa na Trešnjevci, četiri godine nakon što su se upoznali.

  • +6
Iva Šarić i Jerko Leko Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

O svemu za tportal nije željela govoriti poznata 29-godišnjakinja koja se nakon kraha ljubavi u potpunosti posvetila majčinskim obvezama, ali i novim poslovnim angažmanima.

🎡 #graben30

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Diplomirana ekonomistica, koja je specijalizirala komunikacijski menadžment, trenutno surađuje s međunarodnom agencijom za nekretnine, a najavila je i nove projekte vezane za modeling, kojim se uspješno bavila prije no što je postala majka.

Otkako se povukla iz svijeta manekenstva, Ivu se sve rjeđe može vidjeti na društvenim okupljanjima te svoje slobodno vrijeme najčešće provodi u igri s djecom.