POSLJEDNJE ZBOGOM

Ispred Lisinskog gori svijeća za Massima: 'Dragi ljudi, od našeg Maxa se ovdje možete oprostiti'

24.12.2022 u 08:29

Bionic
Reading

Legendarni glazbenik je preminuo, a cijeli glazbeni svijet oprašta se od njega. Na njegovim profilima na društvenim mrežama podijeljena je fotografija i obavijest za sve

'Dragi ljudi, od našeg se Maxa možete oprostiti ispred dvorane Lisinski', pisalo je. Ispred Lisinskog od sinoć je postavljena svijeća za velikog glazbenika, uz njegovu fotografiju.

Vijest o odlasku glazbenika šokirala je javnost. Na društvenim mrežama od njega su se prvo oprostile supruga Eni i kći Mirna, a zatim i brojni drugi. Massimo Savić je preminuo u 61. godini nakon što je izgubio borbu s teškom i kratkom bolesti.

Massimo je 5. studenog održao koncert života. Tri sata pjevao je u prepunoj zagrebačkoj Areni. 'Nikad nisam imao ovoliku tremu na koncertu, nikad', rekao je tijekom koncerta. Prije nekoliko dana posvetio je svoju objavu Arsenu Dediću koji je preminuo 2015. godine.

'Često, ali posebno kad se približi Božić, mislim na Arsena. Nazvao bi, ne na mobitel, na fiksni telefon. Niste valjda sumnjali da bi Maestro poslao neku usputnu poruku. A onda bi se nastavio razgovor. I trajao bi...', stoji na Massimovim profilima na društvenim mrežama.

Često, ali posebno kad se približi Božić, mislim na Arsena. Nazvao bi, ne na mobitel, na fiksni telefon. Niste valjda...

Objavljuje MassimoPonedjeljak, 19. prosinca 2022.
  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX