novost u obitelji

Iris Cekuš i Pedro Soltz otkrili spol djeteta, pratitelji poručuju: 'Treće je sin sigurno'

14.11.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Model i influencer i aktualni pobjednik showa 'Ples sa zvijezdama' i supruga Iris trenutno proživljavaju najljepše razdoblje života. Uskoro će se njihova obitelj proširiti, a danas su na simpatičan način svijetu obznanili hoće li to biti djevojčica ili dječak

Jedan od najskladnijih i najatraktivnijih parovova u Hrvatskoj koji već više od dva desetljeća grade međunarodnu manekensku karijeru, Iris Cekuš i Pedro Soltz sredinom listopada su otkrili da čekaju drugo dijete.

'Bit će velikih iznenađenja jer samo Lara zna spol', rekao je markantni Brazilac na početku videa 'otkrivanja spola' bebe. Snimku su objavili na Instagramu, a onda su uslijedila nagađanja njihovih obitelji i prijatelja.

Par je na kraju otkrio da će dobiti još jednu curicu, pa će desetogodišnja Laru uskoro dobiti sestru.

'Čestitke na prinovi , glavno da je živo i zdravo …. A nista Pedro nakon nove prinove curice moraš na treće', 'Blažen među ženama', 'Cure su tatine miljenice', 'Go Pedro, treće je sin sigurno', poručili su mu pratitelji.

Podsjetimo, Pedro se ovdje preselio 2015. upravo zbog ljubavi prema Iris, tu su se godinu dana kasnije i vjenčali. Upoznali su se 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, a Pedro je kasnije u intervjuima govorio da ga je Irisina ljepota osvojila na prvu.

'Imati kćer i biti otac predivan je osjećaj. Teško je objasniti kako i zašto, ali život postane bolji. Promijeni se sve i neke stvari više nisu bitne, bitno je to dijete i da ona bude sretna, sigurna i voljena. Ona je ono što ja ostavljam iza sebe i zbog nje učim kako biti bolja osoba i koja joj može biti uzor. Provodimo vrijeme na sve moguće načine. U igri, na putovanjima, u ispunjavanju svakodnevnih obaveza. Pokušavam uvijek biti tu za nju', izjavio je ranije za tportal.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja