ISKRENA PJEVAČICA

Indira Levak: 'Ne razumijem zašto je kandidatura jednog glazbenika podigla toliku prašinu?'

19.07.2019 u 11:31

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih izvođačica je pričala o svojoj prvoj nominaciji za Porin, autorskim pjesmama koje je počela pisati, ali i o optužbama da je pretjerala s botoksom te braku sa suprugom Miroslavom. Indira Levak pohvalila se i svojim dizajnerskim poslom, a ovog puta dotakla se i politike

Za svoj prvi samostalni album kojeg je objavila nakon izlaska iz grupe Colonia, Indira Levak dobila je nominaciju za Porin. To je za nju, kaže, veliko priznanje struke.

'Dok sam bila frontmenica Colonije, nisam dobila takvo priznanje, a bilo je prekrasnih pjesama i albumaU moj prvi samostalni album utkano je bezbroj sati kreativnog rada, promišljanja i analiziranje', izjavila je za Ekran Večernjeg lista.

Na svom albumu se ostvarila kao autorica tekstova. 'Naravno da sada neću stati, pišem i dalje, imam pedesetak gotovih tekstova i hrpu ideja koje još nisu do kraja realizirane u stihove. Predivan je to proces kad stvaraš', poručila je pjevačica.

Progovorila je i na temu botoksa jer su je prozvali da je pretjerala s time sudeći prema fotografiji na Instagramu. 'Hvala mojem pametnom telefonu s bezbroj filtara i odličnim kamerama. Isprobavajući nove opcije možda sam pogreškom stisnula 'botoks opciju', ali hvala svima koji su mi odradili PR. Što mislim o takvim tretmanima? Ljudi, pa ja sam žena kojoj je u 'genu' želja da bude zdrava, lijepa i što dulje mlada. Ja to ne skrivam. Zato redovito vježbam, pazim što jedem, pazim koliko spavam i naravno, idem na kozmetičke tretmane', izjavila je Indira.

Za petu godišnjicu braka sa suprugom Miroslavom ove godine nisu nigdje mogli otputovati, ali su je zato proslavili u zagrebačkom restoranu. 'Vrijeme leti, ali uz mog Miru nekako sve ide baš kako treba. Zaljubljeni smo kao prvog dana. Divno je zajedno prolaziti kroz život, dijeliti iste interese i uživati u istim stvarima', pohvalila se.

Kad je riječ o njezinom dizajnu namještaja, Indira napominje da svakodnevno dobiva komplimente za svoj rad. 'Ponosna sam na kuhinje sa svojim potpisom koje sam dizajnirala prvi put. Nedavno je naša proizvodnja sudjelovala i u opremanju jednog hotela. Izrađivali smo namještaj po mjeri za kupaonice. Jako sam sretna u kom smjetu ide Indira Levak dizajn i sva naša proizvodnja', ističe te najavljuje kako još puno toga pripremaju.

Otkrila je da ove sezone neće sjediti u stolici žirija u 'The Voiceu', a govorila je i na temu predsjedničke kandidature Miroslava Škore.

'Tko je sposoban i ima vjere u sebe da može nešto mijenjati, samo naprijed. Ne razumijem zašto je kandidatura jednog glazbenika podigla toliku prašinu, pa gospodin Škoro je magistar autorskog prava ako se ne varam. Dakle, visoko obrazovani glazbenik i zreo čovjek. Pa zar Ivo Josipović isto nije bio glazbeno obrazovan? Zar Arnold Schwarzenegger, sportaš i glumac nije bio guverner, ili Ronald Regan glumac, predsjednik američkog Ceha filmskih glumaca i predsjednik SAD-a? Ako je to Škorina odluka. ako misli da kao predsjednik može dati nešto ovoj zemlji i njezinim građanima, zašto ne', tvrdi Indira koja je svom kolegi poželjela sreću u kampanji.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL