SADA SU U TUĐIM RUKAMA

Ima li razloga za zabrinutost? Kraljica Elizabeta II odustala i od svoje dnevne rutine

26.10.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što je zbog zdravstvenih problema prvo zamoljena da otkaže zakazano putovanje u Sjevernu Irsku i da miruje u dvorcu Windsor, da bi potom provela i noć u bolnici, kraljica Elizabeta II morala je nevoljko prepustiti i svoju dnevnu rutinu šetanja svojih ljubimaca

Iako je u tome uživala desetljećima, kraljica Elizabeta II prema savjetu liječnika, barem za sada, mora mirovati, što znači da više ne može svakog dana šetati svoje voljene psiće.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako je kraljica itekako ozbiljno shvatila upozorenje svog liječničkog tima, posebice nakon što je noć provela u bolnici, stoga bez pogovora ispunjava sve što joj se kaže.

  • +15
Kraljica Elizabeta sa štapom za hodanje Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

95-godišnja kraljica tako je morala svoja dva štenca korgija i voljenog dorgija Candyja, koji je miješanac corgija i jazavčara, prepustiti u sigurne ruke svojeg pomoćnog osoblja, koji ih sada izvodi u šetnje.

MAMA I SIN U AKCIJI

Nesvakidašnji prizor: Kraljica Elizabeta uzela lopatu u ruke i s princom Charlesom zasadila stablo

Pogledaj galeriju

Inače je kraljica uistinu uživala svakoga dana prošetati sa svojim psićima na po imanju Windsor, šećući gotovo do Frogmore Cottagea, kuće u kojoj su svojedobno živjeli princ Harry i Meghan Markle. Navodno su upravo te šetnje itekako zaslužne za to što je i u svojim devedesetima tako dobrog zdravlja.