neviđeni luksuz

Idila na Maldivima: Nives Ivanišević pokazala kako se ona, Goran i mali Oliver brčkaju i uživaju

14.02.2022 u 11:30

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i supruga našeg proslavljenog tenisača svakodnevno se hvali detaljima njihove najnovije egzotične avanture. Pokazala je do sada koliko im je sinčić narastao te da borave u luksuznom smještaju u kojem su se, među ostalim, krajem prošle godine odmarali Justin Bieber i njegova supruga Hailey

Poznato je to da se umirovljeni tenisač, jedan od trenera Novaka Đokovića, ne voli često fotografirati. Do sada je uglavnom stajao iza objektiva, no ovog puta je očito pokleknuo te su svi pozirali u plićaku, a taj je prizor Nives Ivanišević rado pokazala svojim pratiteljima.

Goran Ivanišević je na fotografiji svoje lice prekrio rukom, a maleni Oliver se kupa u bijeloj majici. Naravno, to je oduševilo sve one koji prate 40-godišnju radijsku voditeljicu koja i dalje na Instagramu ne želi označiti mjesto na kojem se nalaze. Zna se da svake godine Ivaniševići guštaju u odmoru u tropskim krajevima.

Podsjećamo, supružnici su sudbonosno 'da' izgovorili jedno drugome na tajnoj ceremoniji 2017., a godinu kasnije su dobili sina Olivera. Njoj je to prvo dijete, a domaći proslavljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima kćer Amber te sina Emanuela.

  • +3
Goran i Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL