ovoga puta bez djece

Ida Prester sprema se za novu avanturu: 'Mrvicu me frka, svaki savjet je dobrodošao'

10.09.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Popularna voditeljica i pjevačica Ida Prester prije pet godina udala se za Beograđanina Ivana Peševskog s kojim dijeli dva sinčića. Simpatična plavuša nikada nije krila koliko su je brak i djeca promijenili, a sada je otkrila na kakvu se novu avanturu odlučila s voljenim muškarcem

Ida Prester 2013. godine odlučila je uploviti u bračnu luku s Ivanom Peševskim, poduzetnikom iz Beograda, a godinu dana nakon po prvi je puta postala majka. Dočekali su dječaka kojem su dali ime Roko, a onda su 2016. Postali ponosni roditelji još jednog sina, Ria.

Četveročlana obitelj živi na relaciji Beograd- Zagreb i privikava se na radne obveze kojih ne nedostaje. Popularna voditeljica posljednjih je godina potpuno promijenila svoje životne prioritete, no to nikako ne znači da se zauvijek odrekla onoga što voli.

Ida Prester u Vijetnamu Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Putovanja su njezina velika ljubav i svake godine sa suprugom odluči posjetiti jednu od dalekih destinacija. Prošle godine čak se odvažila otputovati skupa sa djecom u Vijetnam i tada otkrila da je to bila jedna nezaboravna višetjedna avantura.

Ovoga puta Ida planira nešto intimnije putovanje. U društvu supruga Ivana otputovat će u Južnu Ameriku.

'Izgleda da putujemo u Kolumbiju. Bez djece, samo mama i tata, jednogodišnja obnova zavjeta. Medellin, Cartagena i Guatape su nam na listi - javljajte sve preporuke, iskustva, gdje je najšarenije, gdje je opasno, šta jesti, odakle pobjeći.. Mrvicu me frka, svaki savjet dobrodošao', napisala je 39-godišnjakinja putem svog profila na društvenim mrežama.