korisni savjet

Ida Prester podijelila trik za samopouzdanje ženama iznad 40 godina

26.03.2024 u 18:39

Bionic
Reading

Pjevačica, voditeljica i aktivistica prošlog je petka u Tvornici kulture odradila promociju svog prvog solo albuma 'Sad' i veliku proslavu svog 45. rođendana. Sad se sprema za novi veliki i rasprodani kooncert u Beogradu, a u međuvremenu uveseljava pratitelje svojim, uvijek pozitivnim objavama

'Jedan trik za samopouzdanje, za sve nas iznad 40. Kako sam prešla 40, tako su me društvene mreže počele bombardirati reklamama za pomlađivanje, za estetske tretmane, maltene mi već i proteze nude i pogrebne usluge' napisala je Ida Prester na početku objave.

U nastavku je objasnila kakvu algoritam ima ulogu u kreiranju nesigurnosti kada su u pitanju navršene određene godine života, a onda je otkrila čemu je ona probjegla. 'I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu', objasnila je da je na Instagramu zapratila žene koje su starije od nje.

'Annie Lennox, Hellen Mirren, Care Blanchett, Jane Fonda, Jennifer Colidge. Sve imaju svoj stil, neke se pomažu korekcijama, neke stare prirodno, ali sve su superherojke koje žive punim plućima u svakoj dobi, uživaju, aktivne su i na taj je način meni lakše prihvatiti moje godine', objasnila je glazbenica i voditeljica.

  • +3
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX