POPUT PRINCEZE

Pogledajte bajkovitu vjenčanicu u kojoj se udala Gwyneth Paltrow

03.11.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Slavna glumica krajem rujna izrekla je sudbonosno 'da' uspješnom producentu Bradu Falchuku. Par je organizirao intimnu ceremoniju u Hamptonsu, a detalje vjenčanja Gwyneth Paltrow tek je sada otkrila javnosti. Pokazala je pritom i skupocjenu vjenčanicu u kojoj je izgledala poput princeze iz bajke

Rana jesen, lijepo vrijeme, zelenilo, neopisiva sreća i najbliži ljudi koji su svjedočili ljubavnom činu, tako bi se najkraće moglo opisati vjenčanje popularne američke glumice Gwyneth Paltrow.

Iako iza sebe već ima jedan brak, s glazbenikom Chrisom Martinom s kojim dijeli dvoje djece, ovo je za slavnu plavušu bilo prvo pravo vjenčanje.

Detalje svog vjenčanja s producentom Bradom Falchukom, Gwyneth je otkrila putem vlastitog lifestyle portala.

Uskočila je tom prilikom i u glamuroznu vjenčanicu koju je specijalno za nju dizajnirao talijanska modna kuća Valentino. Raskošna kreacija od čipke s dugačkim velom od tila pretvorili su Paltrow u pravu princezu. Mladenka je imala prirodni make up i blage valove.

  • +5
Vjenčanje Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladoženja je nosio Tom Ford sivo odijelo, a 70 pozvanih gostiju nakon obreda koji je održan na otvorenom, smjestilo se u vrtu njihove vikendice u Hamptonsu, popularnom ljetovalištu bogatih i slavnih.

  • +18
Gwyneth Paltrow zabava Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput mnogih vjenčanja ove i prošle sezone i holivudska glumica opredijelila se za boho stil koji odiše zelenilom.