POVODOM MAJČINOG DANA

Iako nerado s javnosti dijeli svoju obiteljsku idilu, Mark Zuckerberg pohvalio se kćerima, a gdje drugdje nego na Facebooku

11.05.2021 u 14:38

Bionic
Reading

Vjerojatno prva asocijacija na ime Marka Zuckerberga vjerojatno je najpopularnija društvena mreža svih vremena - Facebook. Iako opčinjen poslom, Zuckerberg uvijek pronađe dovoljno vremena za svoju četveročlanu obitelj, kojom se rijetko hvali u javnosti, no sada je napravio iznimku

Iako je društvena mreža ovog 36-godišnjaka prvenstveno napravljena kako bi se ljudi diljem svijeta povezali digitalno, ali se i hvalili svim postignućima svog života, što neki koriste i da malo preuveličaju sve, on se drži svega, ali samo ne toga. Kada je riječ o njegovom privatnom životu, osnivač Facebooka Mark Zuckerberg trudi se da on takav i ostane - privatan - no, to ne znači da ponekad ne napravi iznimku.

Tako je bilo i ovoga puta i to zbog Majčinog dana, a povodom kojeg je odlučio svojoj supruzi Priscilli zahvaliti na svemu. Uz fotografiju na kojoj 36-godišnja Priscilla Chan sjedi za stolom na kojem su poslužene razne delicije, ali i postavljena vaza prepuna cvijeća, Zuckerberg je napisao:

'Sretan Majčin dan Priscilli, predivnoj majci moje djece, ali i svim ostalim majkama!'

No, ono što je svima zapelo za oko njihove su malene nasljednice koje uljepšavaju cijelu fotografiju. Riječ je o trogodišnjoj August i petogodišnjoj Maximi, koje stoje svaka s jedne strane i ljube mamu u glavu.

Happy Mother's Day to Priscilla, to my wonderful mom, and to all the moms out there!

Objavljuje Mark ZuckerbergNedjelja, 9. svibnja 2021.

Bogatstvo Marka Zuckerberga, prema pisanju Forbesa, procjenjuje se na nekih 143 milijardi eura, no ono što je potrebno naglasiti je da su on i njegova supruga, unatoč svom tom silnom bogatstvu, zajedno donijeli odluku da neće dopustiti da njihove kćeri budu razmažene. O tome je Zuckerberg progovorio i u jednom od rijetkih intervjua koje je dao:

'Važno je naglasiti da im ne dopuštamo sve niti im kupujemo sve. To je najvažnije u svemu.' Osim toga rekao je kako njegove kćeri od malih nogu uče da moraju pomagati u kućanstvu, počevši od pranja posuđa pa nadalje, a roditelji ih ponekad odvedu u svoj ured kako bi mogle vidjeti što oni rade kada nisu kod kuće.

  • +4
Mark Zuckerberg, Priscilla Chan Izvor: EPA / Autor: YOUNG YEE

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan upoznali su se 2003. na zabavi organiziranoj na uglednom Harvardu i to u, kako su otkrili, kupaonici. Vjenčali su se 2012., a potom su dobili i kćeri - Maxima je rođena 2015. godine, a August dvije godine kasnije.