uvijek uz vatrene

I u pobjedi i u porazu: Iris Rajčić ohrabruje našu reprezentaciju iz Splita, a podijelila je i dirljive fotografije Marka Livaje

14.12.2022 u 11:53

Bionic
Reading

Iako utakmice prati iz Hrvatske, Iris Rajčić koristi svaki trenutak da bodri naše dečke u Dohi. Nije mogla ne komentirati tužna lica naših igrača nakon jučerašnjeg poraza, a posebno su je dirnule suze mladog Gvardiola

Iako Iris Rajčić nije u Dohi s ostalim WAGS-icama, prati svaku utakmicu iz topline obiteljskog doma u Splitu. S proslavljenim Hajdukovcem je i u pobjedi i u porazu pa tako slavi svaku pobjedu naše reprezentacije, ali lako nalazi i riječi ohrabrenja i motivacije nakon poraza.

Nakon što je Argentina sinoć pobijedila Hrvatsku i tako uništila naš san o dosad neosvojenom zlatu ili o srebrnoj medalji, Iris je na društvenim mrežama poslala poruku podrške svom suprugu i njegovim kolegama iz svlačionice.

'Ništa još nije izgubljeno.. kako god bilo u subotu, za nas ste zlatni.. Mi smo ponosni. Obraz vam je čist! I suze i one pročišćavaju.. Idemo, glavu gore', napisala je Iris na emotivne fotografije uplakanog najmlađeg člana reprezentacije. Marko Livaja tješio je Gvardiola kojem je ovaj poraz pao izrazito teško, a Iris im je poručila: 'I suze i one pročišćavaju .. Idemo glavu gore'.

Ranije je objavila i fotografiju 1-godišnjeg sinčića Lorenza, koji je odjeven u dres s tatinim brojem 14 pratio naše Vatrene i svog tatu.

TUGA JE GOLEMA

[FOTO] Našim nogometašima ni njihovi klinci nisu mogli vratiti osmijeh na lice

Pogledaj galeriju