SAVJET KOJI ZLATA VRIJEDI

I nakon 38 godina još su zaljubljeni kao prvog dana: Goldie Hawn otkrila tajnu zbog koje njezina ljubav s Kurtom Russellom još traje

10.12.2020 u 16:34

Bionic
Reading

Kad god ih vidimo zajedno u javnosti, iz njih jednostavno izvire ljubav, sreća i zajedništvo. Spojili su se davne 1984. i od tada su nerazdvojni. Iako nikada nisu izmijenili bračne zavjete, te ne namjeravaju, Kurt Russell i Goldie Hawn jedan su od svijetlijih primjera ljubavi u Hollywoodu

Iako joj to pitanje često postavljaju, jer sve zanima tajna njihovog dugovječnog sretnog partnerskog odnosa, Goldie Hawn svaki puta iznova oduševi svojim odgovorima. Ovoga puta u radijskom intervjuu otkrila je kako održava onu iskru s početka svoje romanse sa šest godina starijim glumcem Kurtom Russellom.

'Ključno pitanje koje si svi parovi trebaju postaviti je žele li zaista biti s tom osobom. Odgovor uvijek nosite u sebi. Potom, ako dvoje ljudi zaista želi biti zajedno, nema toga što može uništiti taj odnos. Uvijek je prilika da slavite jedno drugoga, da se iznenadite malim sitnicama i napravite od svog odnosa jednu malu bajku i svijet za sebe', rekla je 75-godišnjakinja.

  • +6
Goldie Hawn i Kurt Russell Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potom je objasnila kako točno ona održava svoju vezu s Kurtom, koja je započela na snimanju filma 'Swing Shift’ davne 1984.

‘Pobrinemo se da uvijek radimo nešto novo i drugačije. Odlazimo van kuće kada god nam prilike to dozvoljavaju. U planine, na more, mnogo se smijemo. Bitno je ponekad se i maknuti od djece, imati vrijeme za sebe. Učinite ponekad nešto skroz neočekivano, iznajmite sobu u hotelu. Na taj način vaša će veza živjeti, a vi biti sretni’.

Bez obzira na njihovu sreću, Kurt i Goldie ne pomišljaju na vjenčanje. U partnerskom su odnosu već 38 godina, što ih čini jednim od najdugovječnijih parova u Hollywoodu.

‘Jednostavno mi se sviđa ideja da sam Kurtova djevojka. Sretni smo i ovako, bez papira’, rekla je Hawn.

Podsjetimo, poznata glumica prije Russella bila je u braku s Billom Hudsonom s kojim dijeli Kate Hudson i sina Olivera Hudsona. Russell pak ima sina Bostona s bivšom partnericom Season Hubley, dok je s Goldie dobio sina Wyatta.