SULEJMAN SVE NAPETIJI

Hurem optužena za ubojstvo

18.09.2012 u 15:38

Bionic
Reading

Nakon što je pred svjedocima javno izgovorila kako će je ubiti, svi dvorjani u palači Topkapi vjeruju da je upravo Hurem ubila Ajšu pa čak i sam Sulejman

Iako je Sadika (Viktorija) bila prva na listi osumnjičenika za Ajšino ubojstvo, Mahidervan i ostale djevojke u haremu priznale su Zumbul-agi da su čuli svađu Hurem i Ajše, u kojoj je Hurem zaprijetila jadnoj djevojci da će je ubiti vlastitim rukama.

Sultanovoj majci je to bilo dovoljno da osobno odredi kaznu za Hurem – večeras će biti protjerana u staru palaču u kojoj će živjeti bez sina Mehmeta, sve dok ne dokaže svoju nevinost.

Za to vrijeme Ibrahim-paša se vratio u palaču zajedno s ocem i bratom Teom. Uvjeren je da ga čeka najgora kazna pa ostavi svoje najmilije pred ulazom u palaču uz molbu da, ako ga sultan da ubiti, njegovo tijelo zakopaju u rodnoj Pargi. Međutim, Sulejman za njega ima sasvim drukčije planove.

Hoće li Hurem dokazati svoju nevinost te što će se dogoditi s Ibrahimom i Hatidže, gledatelji će vidjeti večeras u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' u 20 sati na RTL-u.