MATIJA CVEK I MARKO KUTLIĆ

Humanost na djelu: Naši mladi glazbenici organiziraju pomoć za sve koji su u potresu ostali bez domova

30.12.2020 u 10:06

Bionic
Reading

U svega nekoliko sati Hrvatskom su se putem online kanala proširile vijesti o pružanju pomoći ljudima koji su stradali u potresu na području Petrinje, Gline i Siska. Onima koji su ostali bez domova nude se smještaji diljem zemlje u apartmanima, hotelima i raznim drugim smještajima. Organizirali su se u trenu i naši mladi glazbenici Matija Cvek i Marko Kutlić

Cijela Hrvatska u utorak se nakon razornog potresa s epicentrom u Petrinji ujedinila i odlučila pomoći svim stradalima. Mnoge obitelji ostale su bez svojih domova i noć proveli na otvorenom strahujući od idućeg većeg udara.

Pomoć stiže sa svih strana. Jedni od onih koji sada apeliraju na prikupljanje hrane, higijenskih potrepština, odjeće i vode su mladi glazbenici Matija Cvek i Marko Kutlić.

‘Danas oko 19.00 krećemo s kombijem prema Petrinji i Sisku. Molim VAS dostavite do 19h na adresu Oreškovićeva 19 (Norris Cafe) sljedeće:

- TOPLA ODJEĆA - DEKE - KAPE - HIGIJENSKE POTREPŠTINE - HRANA (konzerve)

Također na storyima IG profila @matijacvek možete pronaći sve informacije o ponuđenoj pomoći za ljude koji su ostali bez doma.

'PETRINJA I SISAK, u našim ste molitvama!’, stoji u objavi označenoj s fotografijom važno na profilu Marka Kutlića. On je samo jedan u nizu onih koji su diljem naše zemlje organizirali punktove za prikupljanje materijalne pomoći za stradale.

  • +45
Hrvatska se ujedinila i skuplja pomoć Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX