u korist obitelji Uljanikovaca

Humanitarna akcija s posebnom edicijom Foo Fighters plakata

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 14.06.2019 10:53
  • Objavljeno 14.06.2019 u 10:53
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Andrea Rosar

Uspomenu na dva rasprodana koncerta Foo Fightersa u pulskoj Areni publika će moći ponijeti i u obliku posebnih plakata izrađenih povodom premijernog gostovanja benda u Hrvatskoj. Sami Foo Fightersi, kao i autori plakata i organizatori koncerta odrekli su se prihoda od prodaje u korist obitelji Uljanikovaca pogođenih aktualnom krizom u ovom brodogradilištu

Fantastične autorske radove istarskih umjetnika Aleksandra Živanova i Andree Rosara, inspiriranih pulskim simbolima, Arenom i Uljanikom, osobno je odobrio sam bend. Tri plakata tiskana su u limitiranoj količini od po 300 komada i prodavati će se isključivo na merchandise štandu Foo Fightersa smještenom ispod Arene, u Istarskoj ulici, po cijeni od 100 kn.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Aleksandar Živanov

Praksa izrade posebnih limitiranih plakata odavno je dio koncertne kulture, a samo kod nas slične akcije radile su se primjerice za nastupe grupa Prophets Of Rage ili Clutch. Ipak, ovo je prvi put da se spremaju dva plakata te da prihod od njihove prodaje ide u humanitarne svrhe što je bila ideja koju su Foo Fighters odmah prihvatili.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!