sLATKICA S JUGA

Huljićeva najmlađa uzdanica Domenica pokazala zgodnu sestru

23.10.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Prošle zime mlada pjevačica rodom iz Vela Luke napustila je Korčulu i počela živjeti u Zagrebu. Razlog je njezina glazbena karijera koja je u odmah nakon samog predstavljanja na glazbenoj sceni, krenula uzlaznom putanjom. U Zagrebu se Domenica Žuvela najviše se druži s Mijom Dimšić, a na humanitarnom koncertu u utorak navečer pojavila se sa sestrom

Domenica Žuvela je došla podržati svoje starije pjevačke kolegice Radojku Šverko, Martinu Tomčić Moskaljov, Ivanu Husar Mlinac i Mariju Husar Rimac na svečanom koncertu čiji je sav prihod namijenjen za iskorjenjivanje bolesti štitnjače. Ovog puta nije bila s Mijom Dimšić ili Hanom Huljić s kojima je stalno viđamo, nego s mlađom sestrom Lindom koja je jednako lijepa kao i Domenica. Osim nje ima i 15-godišnjeg brata Luku.

'Otok obožavam i rado mu se vraćam, možda ne onoliko koliko bih voljela, ali s obzirom na obaveze, uvijek nađem vremena za dolazak obitelji', izjavila je ranije Domenica. Podsjetimo, mlada Huljićeva miljenica prošla je neobičan put - od tete u vrtiću preko modne piste pa do koncertnih dvorana. Ovu magistru glazbene pedagogije vole i djeca i odrasli, a zbog estradne karijere morala se odreći posla u glazbenom vrtiću.

  • +5
Humanitarni koncert za bolesti štitnjače u HNK Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX