širi radost Božića

Hugh Grant pokazao svoju nježnu stranu i veliko srce

28.12.2023 u 12:47

Bionic
Reading

Kada se spomene njegovo ime , prvo što mnogima padne na pamet su romantične komedije i sjaj holivudskih reflektora. No, pred kraj godine je ispisao priče koje se ne snimaju u studiju, već s običnim ljudima i oduševio svojim humanim potezima

Hugh Grant prvo je, početkom prosinca, sa svojom suprugom donirao 20 000 funti, Jamesu Andersonu, vodoinstalateru iz Liverpoola, a ovih dana je ponovo pokazao svoje veliko srce.

Naime, u ponedjeljak se iznenada pojavio na na božićnom ručku u Londonu te se na fotografijama s događaja može vidjeti kako slavni glumac poslužuje ručak starijim stanovnicima zajednice i onima koji nisu imali nikog s kim bi proslavili Božić.

OPUŠTENO IZDANJE

Britanski šarmer u dosad neviđenom izdanju

Pogledaj galeriju

Družio se sa sudionicima događaja i fotografirao s njima tijekom svog posjeta, za koji je glasnogovornik vijeća Hammersmitha i Fulhama rekao da je došlo kao pravo božićno iznenađenje, piše People.

  • +3
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

'Hvala svima koji su nam se pridružili na godišnjem Velikom H&F božićnom ručku, uključujući vrlo posebnog gosta, Hugha Granta', rekao je Ben Coleman, zamjenik čelnika vijeća H&F-a. 'Hugh nam je pomogao poslužiti ručak za 500 lokalnih starijih ljudi koji bi inače slavili sami. Ovo je bila prava ljubav', poručio je. Londonske novine Evening Standard izvijestile su u srijedu da je događaj prikupio otprilike 40.000 funti za održavanje godišnjeg božićnog ručka Hammersmitha i Fulhama. Inače, događaj je bio otkazan 2020. i 2021. zbog pandemije.

U ranijem medijskom istupu glumac je izjavio: 'Postao sam malo manje loš nakon što sam dobio djecu, oženio se, postao sretniji', a Drew Barrymore je nedavno, tijekom gostovanja u The Drew Barrymore Showu rekao: 'Postao sam prestar, debeo i ružan za snimanje romantičnih komedija, očito, pa se izvlačim sa zanimljivijim stvarima'.