Izabela Vidovic

Hollywood je dobio novu zvijezdu hrvatskih korijena

07.09.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Iako ima tek 16 godina, Izabela Vidovic već je napravila izniman uspjeh. Snimila je s Jasonom Stathamom film 'Homefront', a u studenom će s prikazivanjem početi i novi film 'Wonder', u kojem glumi s Juliom Roberts i Owenom Wilsonom. Ipak, prije toga je očekuje početak prikazivanja treće sezone serije 'Superwomen', u kojoj ima ulogu

U listopadu ove godine s emitiranjem bi trebala krenuti treća sezona američke serije o Kari Zor-El, ženskoj verziji Supermena, nazvanoj jednostavno 'Supergirl'.

  • +7
Izabela Vidovic Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako hrvatska publika i nije pretjerano upoznata s ovom serijom, ono zbog čega bi mogla zaintrigirati ljubitelje superheroja je da se upravo u trećoj sezoni, u ulozi mlađe verzije Kare Zor-El, pojavljuje ni manje ni više nego djevojka naših korijena.

Najava treće sezone serije 'Supergirl' Autor: Youtube

Riječ je o Izabeli Vidovic, 16-godišnjakinji rođenoj u Chicagu u obitelji Marija i Elizabete Vidović.

Njezina majka Elizabeta, koja je redateljica, glumica i scenaristkinja, rođena je u Njemačkoj, u koju su se njezini roditelji doselili iz Bosne i Hercegovine.

2015. Let's make it good. 💚

Objavu dijeli Izabela Vidovic (@izabelavidovic)

S roditeljima i mlađom sestrom Katarinom često posjećuje Hrvatsku, a prije dvije godine posjetili su i Trogir.

❤️

Objavu dijeli Izabela Vidovic (@izabelavidovic)

Prije nego je krenula u filmske vode Izabela je glumila u predstavama 'Mary Poppins', 'Camp Rock' i 'Annie', još kao sedmogodišnjakinja, a onda se zaljubila u kameru.

Jason Statham i Izabela Vidovic u filmu 'Homefront' Autor: Youtube

Jedna od najvećih uloga bila joj je ona u filmu 'Homefront', u kojem je utjelovila kćer Jasona Stathama, a osim toga, glumila je u filmovima 'About a Boy', 'The Fosters' i 'The 100'. Posljednji koji je snimila je 'Wonder', u kojem glumi s Juliom Roberts i Owenom Wilsonom.

Film 'Wonder' 2017. Autor: Youtube