LJUBAV ILI OSVETA?

Holivudska ljepotica u vezi s 20 godina mlađim glumcem

29.06.2017 u 23:19

Bionic
Reading

Kad su zvjezdani parovi u pitanju, u holivudskim showbiz krugovima čini se pušu neki novi vjetrovi, a svjetski mediji ne prestaju brujati o vezi 43-godišnje britanske glumice Kate Beckinsale i manje poznatog 21-godišnjeg američkog glumca Matta Rifea

Par je u ljubavnom klinču 'uhvaćen' prošloga tjedna ispred jednog holivudskog noćnog kluba, a kako netko slučajno ne bi ostao zakinut za njihov javni izljev ljubavi ponovili su to i tijekom vikenda, kada je glumica svog mlađahnog ljubavnika 'diskretno' izgrlila na ulazu u kino.

U ovoj neuobičajenoj ljubavnoj situaciji, jer naviknuti smo na veze starijih alfa mužjaka i ambicioznih mladih starleta, Daily Mail vidi pokušaj povrijeđene Kate da se osveti bivšem suprugu Lenu Wisemanu zbog slamanja srca.

Iako je nesumnjivo riječ o izrazito atraktivnom mladiću, primjećuju neke paralele s ponižavajućom situacijom u kojoj se Kate našla prije dvije godine kada je naprasno prekinut njezin brak s američkim redateljem.

Nakon jedanaest godina koje su proveli zajedno, Wiseman se spetljao s dvadeset godina mlađim modelom, a Beckinsale je angažirala vrhunskog odvjetnika za razvode kako bi čovjeka kojeg je obožavala u potpunosti maknuo od nje.

  • +2
Kate Beckinsale i Matt Rife Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razvod koji je još uvijek u tijeku, nijedno od njih nikada nisu komentirali.

Kako to nepravedno vrlo često biva, Wisemanova nova odabranica CJ Franco neodoljivo podsjeća na mlađu verziju Beckinsale.

Wiseman sa CJ Franco često posjećuje klub The Nice Guy, u kojega je nekada izlazio s Kate Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A sve to, kako tumači Daily Mail, razlog je što je Kate 'sreću' potražila u zagrljaju dvadeset godina mlađeg muškarca, koji je, sudeći po fotografijama i komentarima koje objavljuje na svom Instagramu, vrlo gladan slave.