O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA

Kate Beckinsale otkrila koje holivudske zvijezde najbolje mirišu

23.03.2017 u 20:03

Bionic
Reading

Istina je ovoga puta u nosu promatrača! Barem kad je u pitanju Kate Beckinsale koja je otkrila koje zvijezde Hollywooda najbolje mirišu

Kate Beckinsale na svom je Instagramu otkrila kako je razmišljala o tome koje holivudske zvijezde najbolje mirišu. Na prvo je mjesto stavila Commona, na drugo Khloé Kardashian, a na treće Russella Branda.

'Nisam ni sanjala da ljudsko biće može mirisati tako odlično kao Common', napisala je uz fotografiju na svom Instagramu Kate Beckinsale.

Naravno, nemamo pojma kako poznati reper i glumac zapravo miriši, no očito je u pitanju nešto što odgovara ukusu Kate Beckinsale. Možda je u pitanju Dieselov parfem s obzirom na to da je Common prije osam godina bio lice njihova novog mirisa 'Only the Brave'.

Khloé Kardashian je nešto lakše pogoditi jer je vrlo jasna u vezi svog ukusa. Naime, Khloé obožava cvjetno ulje za tijelo Kai.

Russell Brand je jedini enigma. Neke žene ne vole izrazito mošusni miris koji Brand koristi, dok su druge, poput Kate Beckinsale, očito lude za njim.

Iako se možda tako ne čini, Russell Brand vrlo je čist i uredan muškarac koji se temeljito brine za vlastitu osobnu higijenu.