OTPUSTILI KOČNICE

Holivudska glumica pozirala u hrvatskom dresu, a Borna Ćorić slavio pobjedu kao nitko drugi

02.07.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon prave drame pobijedila Dansku i osigurala mjesto u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Kao i svaki put do sada, podrška u vidu navijanja i najrazličitijih čestitki brojnih poznatih ni ovaj put nije izostala

Holivudska glumica hrvatskih korijena na društvenim mrežama pokazala je kako se za naše nogometaše navija 'preko bare'. Ivana Miličević pozirala je u dresu hrvatske reprezentacije i istakla tako koliko joj znači njezino podrijetlo. Njezini fanovi, naročito hrvatski, bili su oduševljeni tom objavom.

Go #Croatia!!!!! I just finally watched the recaps!!!! #fifa #worldcup

A post shared by Ivana Milicevic (@ivanamilicevic) on

  • +5
Ivana Miličević Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić slavio je u krugu obitelji i prijatelja. Pobjednički Rakitićev penal izazvao je buru oduševljenja u njegovoj ekipi. Supruga Elin ljubila je njihovog mlađeg sina Leona, a Ivica se grlio s prijateljima.

Suze radosnice. Hvala decki. Ponos! 🇭🇷

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković, koja je prije nekoliko dana osvojila zlatnu medalju u bacanju diska na Mediteranskim igrama u Španjolskoj i pobijedila na mitingu Dijamantne lige u Parizu, svojim sportskim kolegama uvijek uputi poruku podrške. Tako je bilo i nakon sinoćnje utakmice. 'Sve je moguće kad u nešto vjeruješ', poručila je.

  • +9
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Navijao je i tenisač Borna Ćorić koji je nakon pobjede na Instagram storyju čestitao Danijelu Subašiću.

Nije izostala ni čestitka Marka Perkovića Thompsona, čije pjesme naši nogometaši često pjevaju nakon pobjede. Pjevač je 'repki' čestitao pjesmom 'Dolazak Hrvata' na svom službenom profilu na Facebooku.

Veliku pobjedu slavila je i Lana Jurčević te je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini hrvatskih boja, s rukama u zraku. 'Pa to je to! Koji osjećaj! Bože mili, koliko stresa Koliko ste se vi nervirali od 1 do 100?', pitala je pjevačica svoje pratitelje.

'Čestitke od srca našim momcima na pobjedi! Bravo za hrvatsku nogometnu reprezentaciju', poručio je Massimo Savić.

'Sretni dres je opet odradio svoje', napisala je osječka glumica Nela Kocsis, ponosno pozirajući na fotografiji na kojoj ga pokazuje.

  • +8
Nela Kocsis Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

I redatelja Dalibora Matanića je uhvatila navijačko-slavljenička groznica. On je pobjedu naših nogometaša slavio uz baklje i pjesmu navijača, a video je pokazao na Facebooku i Instagramu.

trešnjevka gori, putinove tetke!

A post shared by Dalibor Matanic (@dalibormatanic) on