FEMINISTIČKI STAVOVI

Holivudska glumica iznenadila bizarnom odgojnom mjerom

17.10.2018 u 16:48

Bionic
Reading

Holivudska glumica Keira Knightley prvo je prozvala vojvotkinju Kate Middleton zbog idealizirane slike poroda i trudnoće, a sada je otkrila nesvakidašnju odgojnu metodu koja će mnoge ostaviti u šoku

Glumica Keira Knightley, koja se proslavila ulogom u filmovima ‘Pirati s Kariba’ posljednjih pet godina u braku je s Jamesom Rightonom, s kojim je 2015. dobila kćer Edie.

Gostujući u popularnoj TV emisiji komičarke Ellen DeGeneres, britanska glumica otkrila je u kojem smjeru odgaja svoju mezimicu i što joj zabranjuje.

  • +10
Keira Knightley sa suprugom Jamesom Rightonom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Bajka o Pepeljugi je zabranjena jer čeka bogatog muškarca da je spasi, a to je pogrešno. Djevojke, nemojte čekati, spasite same sebe’, rekla je 33-godišnjakinja.

‘Također na popisu stvari koje ne dozvoljavam kćeri da gleda je crtić ‘Mala sirena’. Šteta jer animirani film je divan, a posebno pjesme u njemu, ali poruka filma je kriva. Ne smijete se pokoravati muškarcu’, govorila je nastavku lijepa glumica te dodala kako su njezinoj nasljednici među najdražim crtićima ‘Potraga za Nemom’ i ‘Dora’.

Inače, holivudska zvijezda poznata je kao velika feministkinja, a nedavno je javno prozvala britansku vojvotkinju Kate Middleton, optuživši je da baca krivu sliku na porod i trudnoću.

View this post on Instagram

Keira's mom, Keira, James, and Keira's daughter, Edie.

A post shared by Keira Knightley (@keira_knightley_) on

'Izašla je iz bolnice sedam sati nakon poroda s namještenim lice i visokim potpeticama. Licem koje je svijet želio vidjeti. Sakrij, sakrij našu bol, naša se tijela raspadaju, naše grudi cure, naši hormoni luduju. Izgledaj prekrasno, dotjerano i ne pokazuj svoje bojište Kate', poručila je tada Knightley.