KATJA KUŠEC:

'Hloverka je oduševljena mojim pjevanjem'

27.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Raspjevana Dalmatinka Katja Kušec, koju svakodnevno gledamo u podnevnom Dnevniku HTV-a, kaže da za nju uopće nije bilo upitno hoće li pristati sudjelovati u showu 'Zvijezde pjevaju', a razveselilo ju je kad je i Hloverka dala svoj blagoslov

Kako je već najavljeno, od 14. ožujka na HTV-u se počinje emitirati nova sezona zabavnog showa Zvijezde pjevaju, a među petnaest kandidata nalazi se urednica i voditeljica podnevnog HTV-ovog 'Dnevnika' Katja Kušec

Simpatičnoj Sinjanki koja će pjevati s Đanijem Stipaničevim pjevanje nije nimalo strano jer je još kao mala pohađala glazbenu školu, a kolege na Prisavlju često slušaju pjevačke interpretacije.

'Svi koji su sa mnom proveli nešto vremena dobro znaju da ja često bez sustezanja pustim glas. Mogu me čuti svi u režiji, kolege po hodnicima, kolege u šminci', rekla je za prilog Studio Katja Kušec dodajući da to obavezno čini uoči špice podnevnog Dnevnika.

Njezin pristanak na sudjelovanje u showu uopće nije bio upitan, a na kraju se uspostavilo da ni urednica Informativnog programa Hloverka Novak-Srzić nije imala ništa protiv toga.

'Hloverku je o tome prvo obavijestio Sedmak. Potom je došla u našu redakciju i viknula: Super! Pjevat ćeš, bravo!', tvrdi voditeljica.

Što se navijača tiče, tu se Katja uopće ne treba brinuti. 'Sudeći prema najavama, bit će to žestoko navijanje, i to dvostruko, jer će moji informativci, osim mene, bodriti i kolegu Mihu Horvata. U šali su rekli da će napraviti majice s dva lica: jedno s mojim, drugo s Mihinim, pa će se presvlačiti između naših nastupa', rekla je simpatična Katja.