UVIJEK DUHOVITA

Helen Mirren željela bi glumiti Trumpa

13.11.2017 u 21:38

Helen Mirren u plavom

Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Bionic
Reading

Dama Helen Mirren izjavila je kako bi voljela glumiti Donalda Trumpa u biografskom filmu jer joj se to čini prilično smiješnom idejom

Slavna 72-godišnja britanska glumica Helen Mirren nedavno je rekla kako bi voljela glumiti Donalda Trumpa u biografskom filmu jer joj se ideja utjelovljenja američkog predsjednika čini 'baš smiješna'. Dodala je kako smatra da je savršena za tu ulogu jer imaju slične frizure.

  • +7
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bila bi baš smiješna kao Trump. Obožavam tu ideju. Gotovo da imam njegovu kosu. On je fantastičan šekspirijanski lik. Možda će imati i šekspirijanski pad. Ne znam, čini mi se kao poseban lik', rekla je dama Helen Mirren.

Glumica je dodala kako bi za takav projekt voljela proučiti njegovo djetinjstvo i obiteljski život.

'Morate započeti s djetetom koje je vrlo prisutno u Trumpu', rekla je Helen Mirren.

U slučaju kad bi dobila priliku glumiti Donalda Trumpa, Helen Mirren ne bi bio prvi put da utjelovljuje poznatu svjetsku državnicu. Svi se još dobro sjećaju njene izvedbe kraljice Elizabete II.

'Srela sam je nakon što je film bio u kinima. Nikad nije spomenula film, no predstavila me je s 'ovo je Helen Mirren, glumila me je u filmu'. Osim toga, nikad uopće nije spomenula film', nasmijala se Helen Mirren prisjećajući se svog susreta s britanskom kraljicom.

Autor: YouTube