BEZ MILOSTI

Hamed Bangoura žestokim postom o hrvatskoj krizi zapalio Facebook

08.04.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Komentirajući današnje stanje u hrvatskom društvu i gospodarstvu, bivši televizijski voditelj oštrom je kritikom na svom Facebook profilu dobio podršku mnogih prijatelja i kolega, no nekima njegove riječi upućene javnim osobama nisu bile po volji

'Bio sam vam smiješan kada sam prije 6 godina pisao o pljački neslućenih razmjera. Bio sam vam i smiješan kad sam govorio o brutalnoj praonici love kroz građevinski sektor. Još smješniji sam vam bio kad sam rekao da bi svi političari ( 1990. do 2013.) trebali otići, jer su svi krivi za brutalno silovanje, iživljavanje i pljačku svog naroda.

Možda ću vam i sad biti smiješan kada vam kažem da je sranje daleko veće od ovog što vam se preko medija servira. Dragi moji sugrađani, a prije svega svega 'javne' osobe, pogledajte se u ogledalo, recite si da mirno spavate, da mnogi od vas šute jer se boje, a ne zato što su se okoristili od ovog korumpiranog sustava. Nakon toga pogledajte svoju djecu ako je imate i nastavite šutjeti kao zadnje p...e.

Ako ne razumijete, onda zapišite današnji dan. Dan kada ste prešutjeli i prodali budućnost svoje djece. Ili možda niste svoje, ali djece običnih poštenih ljudi, sigurno jeste. Političari, vi se ne morate gledati u ogledalo. Vi ionako nemate što tamo vidjeti, jer obraz ste davno izgubili, a zemlju prodali', komentar je Hameda Bangoure na Facebooku koji je u dva dana podijeljen čak 269 puta, a dobio je skoro tri tisuće lajkova.

Mnogi su se složili s Hamedom, no glumici Miji Begović nije sjela baš svaka riječ bivšeg televizijskog voditelja.

'Ne znam kome je namijenjena ova objava. Kakve veze imaju 'javne osobe' s trenutnom situacijom. Šutnja? Mislite da je negdje bolje, a niste živjeli 'tamo negdje'. Tamo negdje, moj dragi fb prijatelju, odmah biste ostali bez radnog mjesta. Nikad nitko poslije vaših, genijalnih, objava, vas ne bi uzeo ni u razmatranje, za posao. O kom 'negdje' vi pričate, da odmah odem?!', komentirala je glumica ljutito Bangourin post.

Prije dvije godine Hamed je još jednom objavom na društvenim mrežama uzbunio javnost kad je otkrio kako piše autobiografiju koja će zaboljeti mnoge javne osobe.