LJUBAV NEOPISIVA

Hamed Bangoura emotivnom objavom proslavio rođendan kćeri: Ne bih te mijenjao ni za 100 sinova

28.08.2022 u 15:44

Bionic
Reading

Ne prođe ni jedan rođendan ili kakav važan dan u njegovom životu, a da nekad popularni televizijski urednik, voditelj i DJ, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija, danas uspješni poduzetnik i aktivist to ne obilježi na društvenim mrežama. Oni koji ga vjerno prate to uvijek dočekaju s velikim odobravanjem i oduševljenjem

Hamed Bangoura je više puta isticao kako su kćeri koje je dobio u braku s nekad uspješnom manekenkom Kristinom Jakovac, njegovo 'istinsko bogatstvo i njegove najveće ljubavi'.

Zadnju objavu posvetio je svojoj 'srednjoj' mezimici Zari povodom njenog rođendana.

"Cijelo vrijeme dok si bila u maminom trbuhu ja sam taj trbuh gotovo svakodnevno ljubio i govorio ti :" Sine moj." Danas 22 godine kasnije ne bi te mijenjao za deset sinova. Ni tebe, ni seke. Točno u 14:50, u sred dana, rodila te majka koja je inače bila noćna ptica. Baš kao i sinoć kada smo plesali u ponoć poseban je to bio osjećaj vidjeti te prvi put. Danas kada ti, drugo od moja tri čuda slaviš rođendan, moram ti reći da ste upravo vas tri moj najveći uspjeh u životu. Nije to bila ni televizija, ni Midikenn ni ostali businessi. Vi ste te kojima sam blagoslovljen i vi ste ta tri dijamantna uspjeha mog života. I kao da je jučer bilo kada sam te stavio na dlan jedne ruke i poljubio onako malenu. Neka te sreća, zdravlje i ljubav prate pa da i ti jednog dana možeš svoje dijete na prsa priviti kao što je mama tebe tog dana. Nema ljepšeg osjećaja od tog. Ne postoji ništa materijalno što može zamijeniti ljubav na prvi pogled majke i oca sa svojim djetetom. Volim te Zara Bangoura . I tebe i seke i ne bi vas mijenjao, ni za 10, ni za 100 sinova," napisao je Hamed ispod fotografije.