MODERNA OBITELJ

Gwyneth Paltrow o bivšem suprugu Chrisu Martinu: 'Sad mi je poput brata'

14.11.2023 u 13:28

Bionic
Reading

Bivša holivudska zvijezda, koja je u svojoj karijeri osvojila i prestižnog Oscara, napustila je glumačku karijeru kako bi razvila svoj lifestyle brend Goop. Prošlog vikenda je ugostila imala održala 'Goop Health wellness summit' u sjedištu tvrtke u Santa Monici kada je progovorila o obitelji, moći i svom bivšem suprugu

Gwyneth Paltrow je kroz 30-minutnu kombinaciju pitanja i odgovora 'Pitaj me bilo što' među ostalim, pričala o 19-godišnjoj kćeri Apple (trenutačno studentica na Sveučilištu Vanderbilt u Nashvilleu), koju dijeli s glazbenikom Chrisom Martinom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

'Kad je riječ o kćeri, bila je toliko usredotočena na jedno mjesto za upis, a da nije upala, ne znam što bismo napravili. Treba pogledati više mjesta, u rasponu od 'željenih' do 'vjerojatnih' škola, jer želimo da se djeca osjećaju dobro zbog svog izbora', savjetuje glumica. Navodezala se na nedavno putovanje s bivšim suprugom i njihovom djecom kako bi pogledali potencijalne fakultete za sina Mosesa.

  • +3
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Još uvijek sam vrlo bliska sa svojim bivšim mužem. Nekako smo to pretvorili u pravu obitelj. Znam da zvuči jako čudno, ali on mi je sada poput brata. Ljudima je to teško razumjeti, ali stvarno sam se obvezala da će on ostati moja obitelj i mislim da zbog toga puno manje patimo. Mislim da je nevjerojatno bolno za ženu, kada pomiješate svoj DNK s muškarcem, a nemate kontakt ni ičega između vas. Dakle, ako ste u mogućnosti, transformirajte to u drugu vrstu odnosa. To je ono što smo mi uspjeli učiniti, hvala Bogu, rekla je Paltrow.

Od kada su se prije devet godina razišli, glumica i pjevač benda Coldplay ostali su dobirm odnosima, zajedno slave sve dječje rođendane, idu na izlete i vikende. Gwyneth je od 2018. u braku je s američkim TV redateljem i scenaristom Bradom Falchukom dok je Chris u vezi s njezinom kolegicom Dakotom Johnson.