MARASOVIĆEV 'COMIC sANS'

Gužva na premijeri novog domaćeg filma: Poznata lica okupirala kino Europa

06.03.2018 u 10:26

Bionic
Reading

U kinu Europa u ponedjeljak navečer održana je svečana premijera novog filma Nevija Marasovića 'Comic Sans' okupivši atraktivnu glumačku družinu, prijatelje i kolege koji su uživali u odličnoj atmosferi

U glavnoj ulozi pojavljuje se Janko Popović Volarić, koji je na premijeri bio dobro raspoložen i pozirao sa svima, ali pažnju su odnijele njegove kolegice Ecija Ojdanić, Ana Maras HarmanderTihana Lazović u stajliš izdanjima. Poglede je u bijeloj kratkoj haljini privlačila i atraktivna slovenska glumica Tanja Ribič, supruga poznatog sarajevskog glumca i komičara Branka Đurića Đure.

Premijera u Zagrebu okupila je ekipu filma: redatelja Nevija Marasovića, glumce Janka Popovića VolarićaNatašu JanjićZlatka Burića Kiću, Tanju Ribič, Inti Šraj, Mihu Rodmana te producente Ankicu Jurić Tilić, Iru Cecić i Hrvoja Pervana. 

Na premijeri su se pojavila i brojna poznata lica: Ozren GrabarićPetar CvirnHrvoje HribarNina ViolićMario PetrekovićHana JušićGoran NavojecDavor BruketaGoran BogdanIvana RoščićBarbara NolaBranko ĐurićDaniel KušanAntonija Blaće, Nenad KorkutBojan GlavaševićSabina Glasovac i drugi.

Nakon premijere u Zagrebu i Rijeci 'Comic Sans' 8. ožujka kreće u redovitu kinodistribuciju u Hrvatskoj. Tijekom ožujka tako će se prikazivati u CineStarovim kinima diljem Hrvatske te u kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu, zagrebačkom kinu Europa, riječkom Art-kinu Croatia te ostalim kinima u sklopu Kino mreže.

Svjetska premijera filma održana je na beogradskom FEST-u, na kojem je osvojio nagradu žirija kritičara za najbolji film iz regije.

  • +35
Poznati na premijeri filma Comic Sans redatelja Nevija Marasovića Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX