uživao je u posebnom tretmanu

Grdović o tome kako je šeik iz Emirata poslao privatni zrakoplov po njega i doveo ga u Abu Dhabi: 'Najviše voli 'Dalmatinac sam'

23.11.2022 u 08:00

Bionic
Reading

Zadarski pjevač boravio je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je stigao na poziv jednog šeika koji je njegov veliki obožavatelj. Ondje je imao VIP tretman poput svjetske zvijezde

'Vratio sam se iz Abu Dhabija. Pozvan sam preko nekih koji me dugo traže - šeik Kalif s obitelji, koji slušaju moju muziku, moje pjesme i napokon je poslije dvije godine došao do mene. Uvijek se u njegovom uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme. Najviše voli 'Dalmatinac sam', zna i malo teksta, pjeva 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja!', ispričao je Mladen Grdović za IN magazin nove TV.

U Dubai otputovao privatnim zrakoplovom budući da je šeik poslao po njega i njegovu ekipu. Pjevač kaže da su 'sve imali i da im ništa nije falilo te da su to krasni ljudi, fini, kulturni, security'. Na brodu šeika iz Emirata pjevao je u povodu slavlja kraja sezone Formule 1.

Reao je da je ljubitelj tog sporta i da mu je otac bio trkač i automehaničar, a pokojni brat bio automehaničar pa da je odmalena volio aute. U Emiratima se družio s nekadašnjim kapetanom Reala Michelom Salgadom. Za njega je rekao da ga je 'strašno iznenadio' te da su ondje bili i neki glumci koji njemu nisu poznati, ali nije uspio vidjeti jer je puno pjevao, možda jedno 5,6 puta po pola sata'. Za novu godinu će, najavio je, biti kod Kalifa za doček i imati dva nastupa. Ovaj put će, otkrio je, biti u hotelu, a ne na brodu.