MLADA BUNTOVNICA

Gotovo je nismo prepoznali: Mia Negovetić nakon piercinga u nosu otkrila i tetovažu na neobičnom mjestu

28.04.2022 u 22:28

Bionic
Reading

Na današnjem otvorenju Nebo Lounge Bara u poznatom riječkom hotelu, među uzvanicima se našla i mlada dama koju mnogi na prvu nisu prepoznali. Ni nama nije trebalo dugo da shvatimo da se iza hrabre modne kombinacije, ali i piercinga u nosu krije ni manje ni više nego Mia Negovetić

Piercing u nosu, raspuštena nakovrčana kosa, tek djelomice odignuta od lica i žensko odijelo ispod kojeg je imala tek minijaturni topić, tako bi se u najkraćim crtama moglo opisati današnje pojavljivanje 19-godišnje pjevačice Mije Negovetić na otvaranju lounge bara u njezinom rodnom gradu.

A ono što do sada nismo imali prilike vidjeti, otkrila je upravo odjevna kombinacija hlača visokih struka i minijaturnog crnog topića. Riječ je o tetovaži koja se do sada skrivala na lijevoj strani rebara, na dijelu kojeg mnogi smatraju jednim od najosjetljivijih i najbolnijih za tetoviranje.

NEBO

Otvorenje lounge bara nisu propustila ni poznata lica; pogledajte tko je sve iz Zagreba 'potegnuo' za Rijeku

Pogledaj galeriju

Otkako se kao trinaestogodišnjakinja pojavila na malim ekranima pa sve do danas, Mia je imala tu sreću ili nesreću da odrasta upravo pred očima javnosti, koji su pomno pratili svaki njezin korak. Nekadašnje čudo od djeteta, kako su joj mnogi tepali, odlučila je sada svima pokazati da više nije djevojčica, nego djevojka koja zna što želi od života.

'Moj je modni izričaj 'oblačim se kako se osjećam'. Svaki dan sam u drugačijem raspoloženju, pa prilagodim odjeću tome. Najviše volim nakit, nosim puno naušnica i pirsića, pa nekako imam osjećaj da na to potrošim najviše novca. Iako mi je bitan outfit u cijelosti, da sve nekako paše, a da se ja osjećam ugodno u tome. Nikad ne nosim nešto u čemu se ne osjećam ugodno, bilo to pitanje scene, bilo svakodnevnog života', izjavila je nedavno u intervjuu za tportal.