IZ 'POSEBNE' ARHIVE

Goran Višnjić se pohvalio fotografijom iz prošlosti, fanovi ga nahvalili: 'Ovakva lipota se rađa samo u Hrvatskoj'

20.05.2020 u 19:18

Bionic
Reading

Proslavljeni domaći glumac s impresivnom inozemnom karijerom prisjetio se opet svojih mlađih dana, ovaj put zahvaljujući sinu koji je, kako je markantni Šibenčanin objasnio, kopao po kutijama u garaži gdje je pronašao crno bijelu fotografiju. Svoje obožavatelje, ili bolje reći, obožavateljice totalno je očarao

Goran Višnjić izazvao je lavinu oduševljenih komentara nakon što je objavio svoju crno bijelu fotografiju iz mlađih dana koju, je pronašao njegov sin. Fanovi su mu poručili da je poput vina, da ne stari uopće, a jedan od komentara bio je 'Ovakva lipota se rađa samo u Hrvatskoj'.

Premda njegova holivudska karijera traje dvadeset godina - otkako se iz Hrvatske preselio u inozemstvo, markantni Šibenčanin danas izgleda bolje nego ikada. Svjedoče tome fotografije koje je objavio u zadnje vrijeme.

Podsjećamo, Goran Višnjić je od malih nogu bio zaljubljen u glumu te je kao dijete nastupao u brojnim kazališnim grupama. Filmski debi imao je 1988. godine sa 16 godina kada je glumio mladog ustašu u filmu 'Braća po materi'. Na drugoj godini studija profesor Joško Juvančić mu je ponudio ulogu Hamleta. Bio je najmlađi glumac koji je glumio u Shakespeareovom 'Hamletu' na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Premda je i u Hrvatskoj i u svijetu uspio izgraditi karijeru uspješnog glumca, posvećen je i drugim interesima, a među njima je borba protiv zlostavljanja i napuštanja životinja. Višnjić je već više puta bio uključen u kampanje za prava životinja i protiv nošenja krzna.