POVRATAK KORIJENIMA

Goran Višnjić posjetio festival na kojem je zakoračio u glumu, a promukloj Bojani Gregorić Vejzović poručuje: 'I ja bih s vama'

22.06.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski glumac Goran Višnjić, čija holivudska karijera traje već više od 20 godina, ponovno je stigao u Hrvatsku, a svoj povratak u domovinu, kao i prošle godine, nije 'prijavio' na društvenim mrežama

Višnjić je u Hrvatsku stigao nešto ranije nego prošle godine, na početak 61. Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik, koji je otvoren u subotu.

Slavni hrvatski glumac s holivudskom karijerom iskoristio je svoj boravak u rodnom gradu za posjetiti festival na kojem je kao dječak i sam zakoračio u glumačke vode, a na predstavu je stigao u društvu sina.

Goran Višnjić na Dječjem festivalu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Višnjić je smanjio svoju aktivnost na društvenim mrežama u posljednje vrijeme, no iako ne objavljuje tako često, prati druge pa je zanimljiv komentar ostvio kolegici glumici Bojani Gregorić Vejzović.

Naime, nakon održane kazališne predstave u Dubrovniku Bojana je sa svojom glumačkom družinom krenula preko Doboja u Novi Sad – autobusom.

S dvanaestsatnog putovanja javila se iz Orašja i sa svojim kolegama poslala pozdrave ravnatelju Draženu Ferenčini uz prerađenu pjesmu grupe Magazin 'Put putujem'.

Njena objava svidjela se Višnjiću, koji se, kako se čini, malo poželio druženja i 'glamuroznih' putovanja kao na školskim ekskurzijama.

'A jesi promukla! Pravi turnejaski glas...', komentirao je Višnjić Bojaninu objavu i priznao: 'Ja bih s vama!'