SPORT IM JE U KRVI

Goran Ivanišević sa sinovima pozirao u majicama koje su odmah privukle pažnju

20.07.2022 u 10:51

Bionic
Reading

Nekadašnji tenisač Goran Ivanišević provodi godišnji odmor s obitelji. Odmara se na luksuznom brodu sa suprugom Nives i sinom Oliverom, a poveo je i starijeg sina Emanuela iz braka s Tatjanom Dragović

Goran Ivanišević rijetko na društvenim mrežama objavljuje privatne fotografije, ali kada to učini, one izazovu puno pažnje. Ovoga puta javio se s broda na kojem se odmara s obitelji i plovi južnim Jadranom.

Pozirao je sa svojim muškim nasljednicima, sinom Oliverom iz braka sa suprugom Nives Ivanišević te starijim Emanuelom, kojeg je dobio u prošlom braku s Tatjanom Dragović.

Zanimljivo je da otac i sinovi poziraju u identičnim majicama s likom Miše Kovača i u bojama Hajduka. Ispod fotografije Goran je poručio 'HŽV' (Hajduk živi vječno), a kao lokaciju označio rodni Split.

Riječ je o majici koja je napravljena u sklopu Hajdukove marketinške akcije 'Ja ne mogu drugo', nazvane prema istoimenoj pjesmi koju su otpjevali Mišo Kovač i Saša Antić. Ivanišević svoje sinove usmjerava u sport, a očito je da navijaju za voljeni klub svakog Splićanina te se ponose time.

Goranov sin iz prvog braka Emanuel i najmlađi Oliver sjajno se slažu, a budući da odnedavno i žive na istoj adresi, ne čudi da zajedno provode i ljetni godišnji odmor.