LADY GABRIELLA WINDSOR

Godinu dana kasnije: Sve je spremno za još jedno kraljevsko vjenčanje u Windsoru

26.04.2019 u 22:42

Bionic
Reading

Treća subota u svibnju jedan je od najpopularnijih dana, barem ako pitate članove britanske kraljevske obitelji, koji pokušavaju upravo tada isplanirati i rezervirati za svoj dan iz snova - kraljevsko vjenčanje. Prije točno godinu dana, 19. svibnja, Meghan Markle i princ Harry ozakonili su svoju vezu, a sličnu ceremoniju i protokol 18. svibnja ove godine, samo dan prije njihove godišnjice, imat će Lady Gabriella Windsor i njezin zaručnik Thomas Kingston

Baš poput svog puno poznatijeg rođaka i njegove supruge, i Lady Gabriella prošetat će do oltara kapelice St. George u dvorcu Windsor, iste one u kojoj se udala i princeza Eugenie za svog odabranika, Jacka Brooksbanka, u listopadu prošle godine.

  • +6
Lady Gabriella Windsor Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, 38-godišnja Lady Gabriella kći je princa Michaela od Kenta, rođaka kraljice Elizabete II i 51. u nasljeđu za tron, a baš poput Meghan i Harryja, i ona će prijem imati u Frogmore Houseu.

Zanimljivo je da je njihova zabava dogovorena za popodnevne sate, a ne večernje, vrlo vjerojatno zbog bebe Sussex, koja bi se trebala roditi netom prije vjenčanja. Upravo iz tog razloga, kako ne bi ometali prve dane novopečenih roditelja i novorođenčeta koji žive u Frogmore Cottageu, sve će biti podređeno upravo tome.

Ipak, za razliku od poznatijeg rođaka, ovo vjenčanje će biti intimnije i bez puno pompe i fanfara, rezervirano za obitelj i najbliže prijatelje. Isto tako, mladenka se neće provesti u kočiji, niti pozdravljati okupljeni narod ispred kapelice, a vrlo je vjerojatno da ni mediji tog dana neće imati pristup. Službena fotografija najvjerojatnije će se 'pustiti' naknadno.

Još uvijek nije poznato hoće li vjenčanju prisustvovati i sama kraljica Elizabeta II, budući da ona nije prisustvovala niti vjenčanju Gabriellinog brata, Lorda Freddieja Windsora.