slavi se

Glumica Nataša Janjić Medančić slavi godišnjicu braka, dok u kuhinji vlada potpuni raspašoj

21.12.2022 u 19:32

Bionic
Reading

Kazališna i televizijska glumica Nataša Janjić Medančić na Instagramu je podijelila fotografiju sa svojim suprugom Nenadom te mu čestitala četvrtu godišnjicu braka

Crvenokosa glumica Nataša Janjić Medančić zadnje četiri godine uživa u bračnom životu s Nenadom Medančićem, liječnikom s kojim dijeli svakodnevne izazove roditeljstva i života u dvoje. Dijeljenje sretnih obiteljskih trenutaka glumici nije teško pa svoje obožavatelje često obraduje fotografijom iz privatne arhive.

Danas je svojem suprugu poželjela sretnu četvrtu godišnjicu braka uz pošalicu kako su izdržali prvi zajednički mandat.

'I opet, s tobom bih sve ponovila! Sretan nam prvi četverogodišnji mandat, ljubavi! Probajmo ga nadmašiti u drugom!', napisala je glumica u opisu ne krijući koliko je sretna što je u Nenadu pronašla baš ono što je oduvijek tražila. Prije tri godine osjećala je jednaku sreću kao i danas napisavši da je njezin suprug suputnik i vjetar u leđa.

U četiri godine postali su roditelji dvoje preslatke djece, sina Tonija i kći Kaju.

I dok su roditelji uživali u slavljeničkoj torti, mališani su u svojoj kuhinji pripremili vlastiti specijalitet čija je priprema razlog velikom neredu u domu Medančićevih. Ipak, par će provesti dan u slavljeničkom duhu u krugu svoje sretne obitelji.

  • +5
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX