Jeste li je prepoznali?

Glumica iz 'Lud, zbunjen, normalan' glumi u Netflixovom filmu 'Sixty Minutes'

23.01.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Tatjana Šojić glumica je iz BiH, koju domaći gledatelji prepoznaju kao simpatičnu konobaricu i vlasnicu kafića Mariju iz kutlne serije koja se prikazivala na Novoj TV. Sada se našla u ulozi zastrašujuće Srpkinje Danice

Film 'Sixty Minutes' je prije nekoliko dana stigao na Netflix i privukao ogromnu pažnju gledatelja, a mnogi su su se iznenadili kad su u njemu uočili Tatjanu Šojić.

Ovo je priča o tome kako MMA borac Octavio Bergmann, kojeg glumi Emilio Sakraya, odluči odustati od važnog meča jer se želi ponovo sastati sa svojom kćeri za njezin rođendan.

Šojić tumači ulogu Danice koja traži China (Paulo Wollin), osobe koja je uložila svu svoju ušteđevinu kako bi se kladila na pobjedu Octavija. Od njega želi dobiti pola milijuna eura. Uloge u tom filmu su ostvarili i Dennis Mojen, Marie Mourom, Florian Schmidtke i drugi. Scenarij su napisali Philip Koch i Oliver Kienle.

Izvor: Društvene mreže

Glumica sad ima drugačiji imidž koji njeguje u stvarnom životu. Fura prosijedu kosu, a kao i lik kojeg je glumila u humorističnoj seriji (osim što je bila crvenokosa), drži je kratko ošišanu.

Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je 1984. godine, u klasi profesora Nenada Dizdarevića. Danas je prvakinje drame Kamernog teatra 55. O privatnom životu 58-godišnje glumice poznato je i da je bila je u braku s kolegom Žanom Marlotom, koji je 2009. izgubio bitku s teškom bolesti u 45. godini. Bili su kolege u sarajevskom kazalištu Kamerni teatar 55, zajedno su glumili u predstavi 'Buba u uhu' i 'Umri muški' koja je izvedena više od 400 puta, a Žan je gostovao i u 'Lud, zbunjen, normalan'.

Tatjana Šojić Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL