neka sasvim druga priča

Naša lijepa glumica modno oduševila u haljini svoje slavne bake

26.05.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Dora Fišter Toš posljednjih godina nije često bila viđena na javnim događanjima. Kad god se negdje pojavi, unuka Tita Strozzija i glumice Elize Gerner plijeni pažnju svojom prirodnom ljepotom i ženstvenošću. Tako je bilo i u četvrtak navečer, kad se prošetala crvenim tepihom u kreaciji koja ima posebnu priču

Za razliku od ostalih poznatih dana koje su odabrale skupocjene i kreacije s potpisom raznih kreatora, Dora Fišter Toš došla je u kombinaciji kakvu bi rado nosile neke od najvećih holivudskih diva.

'Haljina je stara kao ja! (smijeh) Danas se sve živo od materijala može kupiti i sašiti, a ja sam svoju kreaciju izvukla iz bakina ormara, baš kao i nakit i torbicu koju sam kombinirala s haljinom', otkrila je za tportal lijepa glumica.

Kako haljina nema etiketu, nije poznato koje je marke, no Dora je u njoj jednostavno blistala. Dodatni ukras cjelokupnom dojmu bio je njezin osmijeh koji ne skida s lica.

Dora je u sretnom braku sa slovenskim glumcem Tadejem Tošem, s kojim ima dvije kćeri, Evu i Juliju, te sina Andreja, kojeg je rodila u travnju 2014. godine. Do prije nekoliko godina sa svojom obitelji živjela je u Sloveniji.

S predstavom 'Igra u dvoje', koju je napisao Tito Strozzi za sebe i suprugu Elizu Gerner, a koju je njihova unuka Dora uz Janka Popovića Volarića oživjela na sceni zagrebačkog kazališta Histrioni, glumica će ići na ljetnu turneju.

'Nakon turneje s obitelji idem na brod odmarati se', rekla nam je.